Grăbiți, agitați, preocupați de planurile pentru anul viitor, pentru regionala care se apropie…așa am fost în ultima perioadă.

Tot ritmul alert specific perioadei a fost pus pe pauză pentru noi atunci când cei 2 copii din familia pe care am decis să o ajutăm anul acesta au deschis darurile de la noi. Timpul a stat în loc pentru câteva secunde. Zâmbete sincere, inocente, de copii optimiști și recunoscători, au luminat încăperea mică, dar cu pereții plini de povești și desene ale copilăriei.

O mașinuță cu telecomandă sau un set de lego sunt simple obiecte făcute din simple piese, dar ieri au fost mai mult decât atât. La fel ca roboții pentru echipa noastră, au reprezentat bucurie sinceră și, mai presus de toate, un îndemn la introspecție.

Am putea să vă urăm sărbători fericite, liniștite, alături de familie…dar după ce am dus la capăt proiectul BrickBot Charity 2.0, alegem să vă urăm ,,Sărbători pline de recunoștință!”. Noi suntem recunoscători pentru că robotica unește oameni. Voi?

Dacă ați citit până la capăt, vă provocăm să faceți acest exercițiu retrospectiv și să ne spuneți în comentarii pentru ce sunteți recunoscători în urma anului 2022.🎅

Mulțumim tuturor celor care au donat! Fără voi, nu am fi putut împărtăși atâta bucurie!


0 Comments

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *