Eu sunt Alexandra şi acesta este cel de-al treilea an în care contribui la dezvoltarea echipei BrickBot. Mă folosesc de abilitățile mele de organizare, scriere şi public speaking pentru a coordona membrii și voluntarii, a menține trendul ascendent în ceea ce privește sponsorii și a ține ziarele şi rețelele sociale la curent cu activitățile noastre. Pasiunile mele sunt limbile străine, programarea şi organizarea proiectelor de orice tip. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat și încă învăț ca parte a echipei BrickBot.

Alexandra Ciobotaru
Team Leader

Numele meu este Gafincu Alexandru și sunt unul dintre programatorii echipei BrickBot. În primul meu an la First Tech Challenge am învățat să lucrez în echipă și să ajut colegii mei din toate departamentele. Am învățat că fiecare poate contribui cu ceva unic, indiferent de departamentul din care face parte, și că este important să ținem cont de ideile tuturor. Anul acesta sunt pregătit să abordez provocări noi și sunt mai ambitios ca oricând. Cunoștințele dobândite în al doilea an vor fi fundamentale în construirea viitorului meu în lumea IT.

Alexandru Gafincu
Programare

Salut, mă numesc Muraru Mihai, iar acesta este primul sezon de First Tech Challenge pentru mine. Sunt pasionat de tot ce ţine de calculatoare. Pe parcursul acestui sezon am progresat foarte mult şi mi-am îmbunătăţit calităţile în domeniul tehnic, în special programare. Aceasta competiție mi-a aratat importanţa lucrului în echipă şi mi-a deschis orizontul spre lumea IT-ului unde sper că voi profesa şi in viitor.

Mihai Muraru
Programare

Salut, numele meu este Vrabie Dragoș și sunt în al doilea an de participare la First Tech Challenge.

Experiență de anul trecut m-a motivat să rămân și să-mi continui activitatea în cadrul clubului de robotică. Anul acesta m-am axat pe partea de web design și am luat inițiativa de a face site-ul brickbot.ro.

In continuare imi doresc sa urmez o cariera in domeniul IT. 

Dragos Vrabie
Programare

Mă numesc Alex Isac și acesta este al doilea an în care particip la competiția FTC. Încă din sezonul Freight Frenzy, îmi dedic timpul departamentului de mecanică și am învățat pe parcursul drumului meu extrem de multe valori, alături de oameni minunați. Totul a început dintr-o simplă pasiune pentru electronică și toate experiențele de anul trecut m-au motivat să continui pe același culoar.

Alexandru Isac
Mecanica

 Acesta este primul an în care particip in competiția First Tech Challenge.Incă de la interviul de recrutare am simțit ca pot găsi în aceasta echipa un spațiu în care să îmi dezvolt interesul pe care îl aveam din copilărie pentru tehnologie și, chiar dacă eram nefamiliar cu lumea roboticii, eram dispus să explorez aceast sector. Prima dată am încercat domeniul programării, însă am fost mult mai atras de mecanică și de contruirea mecanismelor care alcătuiesc un robot. Sunt mulțumit de această alegere și consider ca BrickBot m-a ajutat să descopăr aceasta pasiune. Munca pe care o fac mă motivează si mă face să vreau să devin din ce în ce mai bun. Cu fiecare proiect nou văd cum evoluez în gândirea practică a fiecărui mecanism. Doresc să continui experiența începută în acest sezon, deoarece cred că pot să îmi cultiv și mai mult aceasta pasiune prin intermediul acestui concurs.

Alex Puiu
Mecanica

Salut, sunt George Calița Ștefan și acesta este al doilea meu an de participare la competiția First Tech Challenge. Anul trecut, am avut o experiență minunată în calitate de proiectant 3D, îmbunătățindu-mi abilitățile în această ramură. Am început să lucrez cu forme simple și am ajuns să proiectez mecanisme complexe, învățând din greșelile mele și îmbunătățind tot ceea ce am făcut. În acest al doilea an, sunt pregătit să abordez noi provocări și sunt ambițios să continui să evoluez în această competiție uimitoare.

Ștefan George Calița
3D

Salut! Mă numesc Pantea Ionuț Matei, am 18 ani și acesta este al doilea an de First Tech Challenge pentru mine. Sunt pasionat de toate activitățile ce fac parte din sfera imaginii: fotografia, videografia și editarea pozelor și a videoclipurilor.
Pe parcursul competiției FTC mi-am însușit abilități tehnice, dar am reușit și să îmi duc hobby-ul la alt nivel pentru a promova mai bine echipa.

Pantea Ionuț Matei
Foto-video

Salut, sunt Cristi Nagy, și sunt în al doilea sezon de participare la First Tech Challenge. Primul an de participare mi-a deschis ochii cât de importantă este munca în echipă și implicarea tuturor membrilor. Am descoperit o adevarata pasiune pentru robotică și am reușit să mă dezvolt și să evoluez în acest domeniu datorită acestui concurs.

În ultimul sezon am facut multe relatii și am învățat foarte multe lucruri noi și interesante. Aș dori să continui pe această cale și să îmi dezvolt cunoștințele în robotică, pentru că acest domeniu va fi întotdeauna relevant și important.

Cristian Nagy
Driver

Mă numesc Ștefan Pavel, am 17 ani și este primul meu an în competiția First Tech Challenge. Sunt unul din driverii echipei de robotică BrickBot, dar îi ajut pe colegii mei în orice mod pot. Inițial am intrat în echipă în departamentul de 3D, însă membrii echipei m-au ales să fiu driver. Experiențele din acest domeniu sunt, într-adevăr, inedite și oamenii sunt de-a dreptul speciali.

Stefan Pavel
Driver

Salut! Numele meu este Sebastian Necula, am 17 ani și acesta este primul meu an în competiția First Tech Challenge. Rolul meu în echipă este cel de grafician, eu fiind cel care realizează manopera BrickBot. Încă de mic am fost pasionat de desen, în clasa a 8-a primind cadou prima mea tabletă grafică pe care o folosesc până și acum. Pe viitor îmi doresc să continui tot în domeniul artistic, reușind să pot trăi din pasiunea mea.

Sebastian Necula
Grafica