Eu sunt Alexandra Ciobotaru și am ales să mă implic în FTC pentru comunitatea de oameni care îmi împărtășesc principiile și scopurile. În echipă am rolul de team leader și coordonez departamentele de PR si Fundraising, folosindu-mă de experiențele acumulate anterior în aceste domenii.

Alexandra Ciobotaru
Team Leader

Salut, mă numesc Vrabie Dragoș, iar acesta este primul an în care particip la competiția First Tech Challenge.

Robotica reprezintă pentru mine o lume a inovației, multă muncă și pasiune. Sunt de părere că trăim într-o lume a tehnologiei, unde abilitățile informatice sunt foarte importante.

În viitor aș vrea să lucrez în același domeniu, pe un post de programator.

Dragos Vrabie
Programare

Salut, mă numesc Isac Alexandru, am 16 ani și acesta este primul an în care particip la competiția FIRST Tech Challenge.

Sunt pasionat de fizică și tehnologie, iar aceste lucruri m-au făcut să aleg departamentul de mecanică din echipa Brickbot. Experiențele din cadrul echipei mă motivează să muncesc din ce în ce mai mult și să particip și în sezonul următor.

Alexandru Isac
Mecanica

Salut, sunt Alex Canae și sunt unul din mecanicii echipei Brickbot. Îmi place să ascult muzică și să mă joc jocuri video.

Încă de când mi-a fost prezentat, mi-am dorit foarte mult sa fac parte din domeniul roboticii.

Sunt foarte captivat de acest hobby și ador să fiu mecanic in mediul FTC. Pe viitor mi-aș dori un job în acest domeniu.

Alex Canae
Mecanica

Mă numesc Chioveanu Alexandru și fac parte din departamentul de mecanică. Am 17 ani și de mic copil am fost pasionat de mecanică, tâmplărie și tot ce este legat de prelucrarea metalelor. Totul a pornit din atelierul tatălui meu, iar această curiozitate permanentă nu încetează nici până în prezent. Această competiție mi-a oferit momente de neuitat și cunoștințe valoroase.

Alexandru Chioveanu
Mecanica

Salut, sunt Teodorescu Rareș si sunt membru al echipei Brickbot pe departamentul de PR.

În acest prim an am făcut contact cu tot ce înseamnă robotică. Am fost fascinat încă de mic de acest domeniu și sunt mândru că fac parte din echipă.

Rareș Teodorescu
PR

Salut, mă numesc Boubătrîn Laura și pasiunea mea pentru robotică a început din primul an de liceu, datorită fratelui meu mai mare care acum este unul dintre alumnii echipei. Pe tot parcursul acestui sezon am avut foarte multe de învățat pe departamentul de PR. Am realizat că relația dintre noi ca echipă și comunicarea sunt cele mai importante.

Laura Boubătrîn
PR

Hei, numele meu este Bîra Cristian. Cât despre impactul meu asupra clubului de robotică, pot spune că am parcurs trei departamente de-a lungul sezonului. M-am înscris ca și mecanic, sunt certificat ca și referee, iar acum mă ocup de departamentul de PR. Îi pot sfătui pe viitorii purtători ai spiritului FIRST să nu fie speriați de alegerea unui departament, deoarece totul se va concretiza la un moment dat.

Cristian Bîra
PR

Salut, mă numesc Ștefan Cojoc și sunt cel mai nou voluntar în cadrul echipei de robotică Brickbot. Am ales să fac această activitate din dorința de a învăța lucruri noi, pentru a cunoaște lume nouă și nu în ultimul rând pentru că m-a fascinat această lume. Am început să iubesc acest hobby, așa că doresc să îmi continui activitatea în această echipă mult timp de acum înainte.

Ștefan Cojoc
PR

Salut, mă numesc Calița Ștefan George și acesta este primul an în care particip la competiția First Tech Challenge. Rolul meu în echipă este de proiectant 3D. În timpul acestui sezon mi-am dezvoltat abilitățile ce țin de această ramură, ajungând de la a știi să fac doar forme simple la a face mecanisme complexe. Încercările ce nu au succes nu mă demoralizează, ci mă motivează să văd unde am greșit și ce poate fi îmbunătățit.

Ștefan George Calița
3D

Salut, mă numesc Pantea Ionuț Matei, am 17 ani și acesta este primul sezon de First Tech Challenge pentru mine. Sunt pasionat de tot ce ține de calculatoare, de videografie si de muzică. Robotica mă ajută să pun în aplicare multe cunoștințe dobândite de-a lungul liceului.

În cadrul competiției FIRST mi-am dezvoltat numeroase abilități tehnice cât și non-tehnice ce mă vor ajuta cu siguranță pe viitor, indiferent de cariera aleasă.

Pantea Ionuț Matei
3D

Numele meu este Gafincu Alexandru. Sunt unul dintre driverii echipei BrickBot. Îmi place foarte mult lucrul în echipă și să-mi ajut coechipierii de la orice departament. Plănuiesc să mă folosesc de cunoștințele căpătate din experiența First Tech Challenge pentru a-mi construi un viitor în lumea IT-ului.

Alexandru Gafincu
Driver

Salut, mă numesc Cristi Nagy și acesta este primul sezon de First Tech Challenge pentru mine. În acest prim an, robotica mi-a arătat cât de importantă este munca în echipă și nivelul de implicare al tuturor membrilor. Am descoperit o pasiune pentru robotică pe care acum reușesc să o fructific datorită acestui concurs. În viitor aș vrea să continui pe o cale care implică robotica, deoarece va fi întotdeauna folositoare.

Cristian Nagy
Driver